П'ятниця, 16 жовтня 2020 10:26

ЗСУ проводять випробування нового мобільного пункту управління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, випробування проводяться Державним науково-дослідним інститутом випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки.

ЗСУ проводять визначальні відомчі випробування штабної машини із причепом, під час яких мають визначити відповідність характеристик та можливостей зразка, заявлених виробником, повідомляють Ukrainian Military Pages. За результатами цих випробувань буде прийматися рішення щодо можливого допуску дослідного зразка модульного штабного комплексу до експлуатації у Збройних Силах України на особливий період, відповідно до вимог постанови КМУ №345-2015р.

Випробування проводяться Державним науково-дослідним інститутом випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки.

Основне призначення нової штабної машини – це забезпечення цілодобової роботи та відпочинку оперативного складу пунктів управління за будь-яких погодних умов, незалежно від пори року та часу доби, за відсутності або руйнування стаціонарної інфраструктури життєзабезпечення.

Штабний комплекс складається з двох однотипних модулів: власне штабної машини, із 8 робочими місцями, обладнаних локальною обчислювальною мережею з можливістю підключення ліній зв’язку різних типів, та штабного причіпу, який обладнано місцями відпочинку на 8 осіб та елементами санітарно-побутового обслуговування. Обидва модулі можуть розміщуватися на автомобільному шасі та на ґрунті.

Модулі укомплектовані підсистемами електроживлення, обігріву, освітлення, кондиціонування та вентиляції, а також фільтровентиляційними агрегатами для забезпечення захисту особового складу від негативного впливу навколишнього середовища.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: