Вівторок, 06 жовтня 2020 11:59

США передали ЗСУ спецтехніку для відновлення військових аеродромів

США передали ЗСУ спецтехніку для відновлення військових аеродромів Сергій Жмурко, АрміяInform

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, загальна вартість обладнання становить 2,6 млн грн.

352-й окремий інженерно-аеродромний батальйон Повітряних Сил отримав від американських партнерів сучасне обладнання та агрегати для ремонту штучних покриттів військових летовищ.

Серед переданої техніки значаться два потужні компресори, електростанції, сучасні відбійні молотки, бензорізи та інше необхідне обладнання й інструменти значно посилять професійні спроможності фахівців батальйону під час будівництва і ремонту військових летовищ та їх інфраструктури. Йдеться про допомогу загальною вартістю понад 2,6 млн гривень, повідомляє АрміяInform.

«Все обладнання, майно та інструменти – нові й сучасні. Їх використання надасть змогу виконувати завдання з високим рівнем якості», – інформує командир окремого інженерно-аеродромного батальйону підполковник Роман Мажар і додає, що його надійність перевірять на об’єктах вже найближчим часом.

Наразі підрозділи 352-го інженерно-аеродромного батальйону Повітряних Сил одночасно відновлюють кілька військових летовищ та об’єктів інфраструктури, тому сучасні інструменти та обладнання стануть інженерам у пригоді.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: