Понеділок, 07 вересня 2020 10:33

Індонезія зацікавилась українською бронетехнікою

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, напередодні представники оборонного відомства і дипломати Республіки Індонезія ознайомилися з виробничими потужностями підприємства «Українська бронетехніка».

Технічну базу КВП «Українська бронетехніка» з офіційним візитом відвідала делегація Міністерства оборони Республіки Індонезія на чолі з Віце-маршалом повітряних сил Головного управління сил оборони Міністерства оборони Індонезії Ніколасом Понанг Джавото і високоповажним Послом Республіки Індонезія в Україні Проф. Др. Юдді Кріснанді, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі українського підприємства.

Представники оборонного відомства і дипломати Республіки Індонезія ознайомилися з виробничими потужностями «Української бронетехніки», а також основними продуктами з портфоліо компанії: спеціалізованими броньованими автомобілями «Варта» і «Новатор», зразками артилерійської зброї та боєприпасів до неї. Особливий інтерес виник до проектів модернізації БМП-1 та БМП-2, а також розробки нової гусеничної плаваючої машини піхоти БМП-Вартовий.

«Наша техніка чудово показує себе в процесі інтенсивної експлуатації в реальних бойових умовах, – зазначив генеральний директор ТОВ «Українська бронетехніка» Владислав Бельбас. – Таким може похвалитися далеко не кожен виробник озброєння. Відтак потенційні зовнішні замовники мають неспростовний доказ операційної надійності та функціональності продуктів компанії».

У ході зустрічі делегати високо оцінили якісні та технічні характеристики презентованої військової техніки та озброєння, зазначивши, що, на їхню думку, продукція компанії є конкурентоспроможною на зовнішніх ринках і потенційно цікавою силовим структурам Республіки Індонезія.

«Хоча ринок ОВТ є вкрай консервативним, наша компанія поступово стає його частиною, – зазначив Дмитро Поляков, перший заступник генерального директора компанії. – Створюючи сучасну військову техніку та озброєння, ми піднімаємо планку продукції спеціального призначення в Україні та маємо можливість представляти країну за кордоном. Ми дуже дякуємо членам делегації на інтерес і схвальні оцінки і сподіваємося, що сьогоднішня зустріч стане початком взаємовигідної співпраці в найближчому майбутньому».

Візит делегації Міністерства оборони Республіки Індонезія відбувся за сприяння ДП «Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма «ПРОГРЕС», офіційного експортера/імпортера військових товарів і послуг в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: