П'ятниця, 28 лютого 2020 10:29

Для ЗСУ придбають два десятки МЛПК на базі КрАЗ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, також цього року планується проведення випробувань мобільного ЛПМ.

Упродовж поточного року очікується надходження до війська 21 одиниці мобільних лазне-пральних комплексів та планується завершити випробування нового зразка мобільного лазне-прального модуля. Про це повідомляє АрміяInform з посиланням на начальника управління забезпечення технічними засобами та майном Центрального управління речового забезпечення Тилу Командування Сил логістики Збройних Сил України полковника Віталія Вознюка.

За його словами, лазне-пральні комплекси відповідають сучасним гігієнічним і санітарним нормам та дозволяють військовим на передовій випрати, висушити, попрасувати одяг і помитися. Вони розміщені на шасі автомобіля КрАЗ з причепом, та мають два модулі: лазневий з душовою кімнатою й відділення для прання, сушіння і прасування натільної білизни й одягу.

Мобільні ЛПК та ЛПМ виробляються ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод». Мобільний лазне-пральний модуль (МЛПМ), на відміну від комплексу, що складається з двох модулів на базі автомобіля з причепом, розміщений на одній автівці, має скромніші характеристики та призначений для обслуговування невеликих за чисельністю підрозділів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: