Вівторок, 08 жовтня 2019 16:25

«Богдан» представив новинки на міжнародній виставці військової техніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виставка проходить напередодні Дня захисника України.

8-11 жовтня 2019 року компанія «Богдан Моторс» бере участь у XVI Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека-2019», що проходить в Києві, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника.

Виставка відбувається напередодні Дня захисника України і має не лише практичне, а й суспільне значення. Адже «Зброя та безпека» є унікальним інструментом як для поглиблення військової та військово технічної співпраці із зарубіжними країнами партнерами, для посилення вітчизняного економічного потенціалу, так і для об’єднання всіх громадян України навколо ідеї побудови потужної Держави з боєздатним Військом.

Компанія «Богдан Моторс» презентує цього року зразки військової техніки що вже надходять до Армії, а також нові рішення, які будуть пропонуватися на розгляд замовникам. На стенді компанії відвідувачі можуть оглянути бронеавтомобіль «БАРС-8», який цього року завершив дворічні державні випробування та прийнятий на озброєння до Збройних сил України.

Також на стенді представлені автомобіль «Богдан-3355» та «Богдан (КІА) КМ-450» (4×4). Нагадаємо, що в рамках виконання Державного оборонного замовлення, в одній з частин ЗСУ відбулися приймально-здавальні випробування мобільних мінометних установок «БАРС-8ММК» 4909 120А». Протягом випробувань були перевірені основні тактико-технічні характеристики нової техніки та проведені стрільбові випробування мінометних установок.

Мобільна мінометна установка «Барс-8ММК» – це сучасна артилерійська система, яка дозволяє вражати різі за типом цілі без безпосереднього контакту з супротивником.бронеавтомобіль «БАРС-8» був розроблений черкаським «Богдан Моторс» відповідно до стандартів світових аналогів з урахуванням вимог ЗСУ. У своєму складі він має енергоємне шасі підвищеної прохідності з колісною формулою 4×4 та 6,7-літровим турбодизельним двигуном Cummins, броньований протимінний і балістичний захист за стандартом STANAG 4569 Level 2, системи забезпечення життєдіяльності екіпажу, пуску димових гранат, засоби зв’язку та навігації, прилади нічного та денного спостереження, систему регулювання тиску в шинах та RunFlat, систему пожежогасіння моторного відділення, засоби маскування, протиосколковий підбій корпусу, автономну кліматичну систему.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: