Понеділок, 23 вересня 2019 16:59

Українське підприємство забезпечить ВМС Індії газотурбинними двигунами

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» (входить до Укроборонпрому) підписало декілька контрактів з індійським замовником на поставку великого обсягу газотурбінної техніки. Підписання контрактів відбулося 12 вересня в Делі (Індія).

До номенклатури поставок входять газотурбінні двигуни, редуктори, комплекти запасних частин. Обладнання призначене для кораблів різного класу, що входять до складу ВМС Індії. Про це повідомили в прес-службі підприємства – передає SpecMachinery.com.ua. Також контракти, що підписані, передбачають проведення навчання індійських фахівців з експлуатації газотурбінних установок і надання інженерної підтримки.

За умовами контрактів відвантаження та поставка продукції будуть виконуватися партіями. Перша поставка запланована вже на грудень 2019 року. В цілому реалізація контрактів передбачається протягом усього наступного 2020 року.

Індія є стратегічним партнером ДП «Зоря»-«Машпроект». Підприємство співпрацює з індійською стороною протягом кількох десятиліть. Усього на кораблях різного класу ВМС Індії експлуатуються понад 150 газотурбінних двигунів розробки та виробництва ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект».

Нагадаємо, 28 січня 2016 року ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» і Міністерство оборони Республіки Індія підписали Генеральну угоду про співробітництво, якою визначаються сфера і принципи взаємовідносин сторін на найближчі 10 років.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: