Неділя, 11 серпня 2019 20:17

В 2019 році ЗСУ отримали понад 800 одиниць нового озброєння та військової техніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, за цей період військові також отримали понад 2000 одиниць відремонтованої техніки та озброєнь.

З початку 2019 року в ЗСУ поставлено понад 800 одиниць нового і модернізованого озброєння та військової техніки, а відремонтовано понад 2 тисячі одиниць. Про це розповів заступник Міністра оборони України Олег Шевчук прямої телефонної лінії Клубі Кабінету Міністрів України сьогодні, 9 серпня, повідомляє Defense Express.

«Силами і засобами ремонтних органів ЗСУ у поточному році відремонтовано більше ніж 2 тисячі одиниць озброєння та військової техніки», – повідомив Олег Шевчук, говорячи про укомплектованість ЗСУ основними видами озброєння та військової техніки.

Окрім цього, він розповів, що з початку 2019 року у війська поставлено понад 800 одиниць нового і модернізованого озброєння та військової техніки. За словами Олега Шевчука, оборонне відомство під час підготовки проекту Бюджетної декларації на 2020–2022 роки визначило три пріоритети.

«Перший: забезпечення своєчасного та повного соціального захисту військовослужбовців, комплектування посад професійними військовими та виплату їм гідного грошового забезпечення. Другий: оснащення військ сучасними зразками озброєння та військової техніки, зокрема виконання доручення Президента України щодо розробки високоточного ракетного озброєння та розвитку морської складової. Третій: матеріально-технічне забезпечення військ, передусім операції Об’єднаних сил», – зазначив Олег Шевчук.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: