Вівторок, 28 липня 2020 11:54

Mercedes-Benz готує принципово нову модель T-Class

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в лінійці виробника новинка займе нішу перед V-Class.

Компанія Mercedes-Benz анонсувала принципово нову модель - в першій половині 2022 року лінійка німецької марки поповниться пасажирським компактвеном T-Class. Як і фургон Citan, новинка буде розроблена у співпраці з альянсом Renault-Nissan-Mitsubishi.

Пасажирський Mercedes-Benz T-Class і вантажний Citan наступного покоління розділять спільну платформу і взагалі багато в чому будуть схожі. Втім, відмінність все ж буде - в позиціонуванні. Citan так і залишиться суто комерційним продуктом, а ось T-Class адресують приватним клієнтам - з сім'єю або просто любителям активного відпочинку.

У Mercedes-Benz не дуже-то поширюються про новинку - але обіцяють просторий і комфортабельний салон, а також дизайн в стилі сучасних легковиків і привабливе співвідношення між ціною і споживчою цінністю. Компактвен обзаведеться зсувними дверима з двох сторін і декількома модифікаціями - в тому числі з електричною силовою установкою.

У лінійці Mercedes-Benz нова модель займе нішу перед V-Class - але концептуально у них все ж буде багато спільного. Обидва будуть пропонуватися для приватних клієнтів, плюс запропонують різні варіанти організації салонного простору.

В Україні комерційні автомобілі Mercedes-Benz представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: