Вівторок, 25 лютого 2020 12:48

Volkswagen офіційно представив новий Caddy

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія «Volkswagen Комерційні автомобілі» представила в Дюссельдорфі універсал підвищеної місткості Caddy нового, п'ятого за рахунком покоління.

Новий Caddy, як повідомляє прес-служба компанії, «розроблений практично з чистого аркуша».

В основу конструкції автомобіля лягла модульна платформа MQB концерну Volkswagen. Її застосування, за заявою виробника, дозволило подовжити колісну базу, зробити популярний «каблук» ширшим і практичнішим, а також оснастити його сучасними фірмовими мультимедійними системами та електронними асистентами водія.

«П'ятий» Caddy, як і його попередник, буде випускатися у вантажній версії Cargo (фургон з повністю закритим кузовом), вантажопасажирській Kombi (з частково заскленим кузовом), а також в різних пасажирських виконаннях (у вигляді універсала підвищеної місткості). Збережеться і подовжена версія Maxi - в такому варіанті всередині вантажного Caddy можна буде розмістити дві європалети. Число пасажирських місць в салоні нового Caddy може досягати семи.

Всередині Caddy V оформлений в сучасному фірмовому стилі: центральну консоль трохи розгорнуто до водія, кількість «фізичних» клавіш і перемикачів зникаюче мало.

Вперше в своїй історії фольксвагенівський «каблук» отримав повністю цифрову приладову панель Digital Cockpit і систему доступу в салон і запуску двигуна без ключа Keyless Access (скорочено - Kessy). Крім того, покупцям стануть доступні електричний доводчик зсувних дверей і підйомних задніх дверей і панорамний дах площею скління 1,4 кв. м.

У лінійці двигунів для нового Caddy основний акцент, як і раніше, буде зроблений на дизелі: автомобіль отримає нові 2,0-літрові мотори сімейства TDI з технологією «подвійного уприскування» Twindosing. Такі двигуни будуть розвивати 75, 102 і 122 к. с. і, як стверджують в Volkswagen, стануть одними з найбільш екологічно чистих серед моторів, що застосовуються в сегменті легких комерційних автомобілів. «За замовчуванням» нові дизелі будуть агрегатуватися з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, для 122-сильного мотора в якості опції буде доступна роботизована коробка DSG-7 з подвійним зчепленням. Крім того, найпотужніший Caddi TDI стане доступний у версії 4Motion з повним приводом і «механікою».

В якості альтернативи дизелів покупцям запропонують бензиновий турбомотор 1.5 TSI потужністю 116 сил, а також двигун 1.5 TGI, що працює на природному газі і розвиває 130 к. с.

На європейський ринок новий Volkswagen Caddy почне виходити протягом 2020 року. Спочатку він надійде в продаж у Німеччині, Австрії і Польщі, до кінця року - в інших європейських країнах. В якості основних ринків збуту для свого «каблука» в Volkswagen Group називають Францію, Великобританію, Іспанію, Бельгію, Нідерланди, Туреччину та Італію.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: