Субота, 15 лютого 2020 22:07

Nissan поставить велику партію електричних фургонів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, клієнтом японського автогіганта стане компанія DPD.

Nissan поставить міжнародній логістичній компанії DPD 300 повністю електричних фургонів e-NV200 для його розвізних операцій у Великобританії.

Партія повністю електричних LCV-фургонів e-NV200s дозволить втричі збільшити кількість електрокарів в автопарку оператора - до 450 електромашин і допоможе DPD бути лідером у використанні електромобілів в Великобританії, а також повністю перейти на електромобілі до кінця 2020 року.

Партнерство зміцнює статус Nissan e-NV200 в якості лідера в своєму класі транспортних засобів для доставки останньої милі з батареєю 40 кВт/год, яка може забезпечити дальність ходу до 301 км в міському циклі.

Електричний легкий комерційний автомобіль e-NV200 з компактною конструкцією батареї дозволяє легко транспортувати вантаж об'ємом до 2 євро палет і вагою до 701 кг. Завантаження в фургон здійснюється легко, завдяки вантажній підлозі на рівні всього 52 см над землею, доступ до якої здійснюється через задні розпашні або бічні розсувні двері.

Завдяки безшумності і відсутності шкідливих викидів Nissan e-NV200 зможуть отримати доступ до зон низьких і нульових викидів в містах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: