Вівторок, 28 січня 2020 09:39

Зовнішність нового Volkswagen Caddy розсекретили до прем'єри

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка вийде на ринок не раніше 2021 року.

У мережі опубліковали тизерне зображення Volkswagen Caddy п'ятої генерації. Офіційна прем'єра новинки відбудеться в лютому нинішнього року, а вихід моделі на ринок варто очікувати не раніше 2021 року.

Як обіцяє виробник, в Volkswagen Caddy нового покоління доопрацьовано буквально все, починаючи зі зовнішності, закінчуючи технічним оснащенням.

Судячи з зображень, новинка відрізняється від попередника помітно вдосконаленим силуетом, а також істотно доопрацьованою передньою частиною.

Автомобіль отримав нові горизонтальні світлодіодні ходові вогні, які об'єднані між собою горизонтальною лінією, а також змінену радіаторну решітку і більш масивні колісні арки.

Як і обіцяли в Volkswagen, автомобіль дійсно став виглядати більш спортивно. Але при цьому автомобіль, як очікується, збереже високу вантажопідйомність.

Новий Volkswagen Caddy побудований на модульній платформі MQB. Новинка буде доступна в пасажирській версії, а також як фургон. За попередніми даними, в лінійці двигунів будуть представлені бензиновий мотор, дизель та гібридна силова установка. Більш детальна інформація про оснащення нового Caddy поки не розголошується.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: