Четвер, 24 жовтня 2019 16:34

В Україні створили спецавтомобіль для дорожників на базі пікапа Toyota Hilux

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в кузові пікапу змонтований солерозкидний бункер Saltdogg.

Компанія «Будшляхмаш» разом із Спецбудмаш змонтували та відвантажили солерозкидальний автомобіль на базі пікапу Toyota Hilux на замовлення корпорації «Київавтодор». В кузові пікапу змонтований солерозкидний бункер Saltdogg об’ємом 0,57 м3, ширина посипання регулюється від 1,5 м до 11 м, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Будшляхмаш».

Солерозкидачі компанії SaltDogg є повністю автономними розкидачами, які призначені для роботи з льодом і снігом. Міцний корпус дозволяє використовувати розкидач з сіллю або сумішшю солі і піску.

Комплект обладнання легко встановлюється на технологічні автомобілі, пікапи, самоскиди, платформи і вантажні автомобілі загального призначення, що робить їх ідеальними для торгових центрів, об'єднаних територіальних громад, лікарень і приватних підрядників.

Також спеціалістами ПрАТ «Спецбудмаш» на автомобіль був змонтований снігоочисний відвал SnowDogg MD75 шириною 2,28 м та висотою 61 см.

Управління відвалом здійснюється за допомогою зручного пульту управління, який знаходиться в середині автомобіля, що дозволяє керувати ним не покидаючи салон. Змінний кут відвалу дозволяє проводити прибирання снігу по ходу руху.

Додатково встановлено два ліхтарі для підсвітки ділянки дороги, що очищується.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: