Четвер, 28 березня 2019 11:00

В Україні обновили Mercedec-Benz Actros для комунальників

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вітчизняне підприємство, яке спеціалізується на випуску дорожніх, комунальних та спецмашин, вдосконалив вакуумний автомобіль на базі шасі Mercedec-Benz Actros.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в лінійці підприємства раніше були представлені вакуумні автомобілі переважно на базі шасі КрАЗ, ГАЗ, МАЗ, КамАЗ, Isuzu з цистернами до 12 куб.м. Тепер же з'явилося і елітне пропозиція - вакуумна машина на шасі Mercedec-Benz Actros.

При цьому інженери «Спецбудмаш» вдосконалили і обладнання для цього шасі.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вакуумний автомобіль на базі шасі Mercedec-Benz Actros, виготовлений на потужностях підприємства, отримав новий італійський вакуумний насос Jurop DL-150 з гідравлічним приводом.

Продуктивність насоса становить 900 куб.м / год (раніше використовувалися насоси з продуктивністю до 360 куб.м / год), а час заповнення 12-кубової цистерни становить всього 9-12 хв.

Крім того, було внесено ряд інших змін. Зокрема, задня ущільнювальна камера виконана з цільного гумового шнура, що покращує прилягання заднього денця до основної конструкції цистерни (до того ж дане ущільнення виключає використання в камері ущільнення стисненого повітря, що покращує працездатність і обслуговування вузла) і т.д.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: