Середа, 18 вересня 2019 12:23

БелАЗ поставив в Україну 130-тонні самоскиди

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машини укомплектовані централізованими системами змащення і діагностики, контролю тиску в шинах, бортовим комп’ютером.

У кар’єрі «Першотравневий» Північного гірничо-збагачувального комбінату (Група Метінвест, Україна) ввели в експлуатацію два нових самоскида «БелАЗ» вантажопідйомністю 130 т. Машини поповнили парк техніки гірничо-транспортного цеху № 1 в рамках інвестиційної програми, яка реалізується ГЗК в нинішньому році, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника.

Ця вже не перша поставка «БелАЗ» в цьому році на Північний ГЗК. Навесні тут запустили в роботу три 130-тонника БЕЛАЗ-75131. Тоді Олександр Кучерявенко, водій самоскида великої вантажопідйомності гірничо-транспортного цеху № 1, зазначив, що новим «БелАЗ» управляти набагато простіше. Він укомплектований централізованими системами змащення і діагностики, контролю тиску в шинах, бортовим комп’ютером.

Все продумано для комфорту оператора: кондиціонер, сидіння з інерційними ременями. Для зручності роботи в нічний час в кабіні передбачено світлодіодне освітлення. Нововведенням цієї партії самоскидів стало цифрове табло на борту, яке вказує на тоннаж. Тепер немає ризику перевантаження, а значить, машина буде служити довше.

У самоскидах передбачено все для безпечної роботи: камера відеоогляду, автоматична система пожежогасіння та пристрій, що сигналізує про наближення до високовольтної лінії. У відповідності з європейським стандартом безпеки ROPS 130-тонник оснащений посиленою рамою і каркасом.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: