Вівторок, 30 липня 2019 19:34

Raimondi Cranes представила найпотужніший підйомний кран

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка здатна підіймати 3795 кг в режимі Ultralift.

Raimondi Cranes представила новітній суперважкий баштовий кран LR372. Оснащений високопродуктивними лебідками Raimondi нового покоління, LR372 є підйомним баштовим краном класу 370 т з максимальною довжиною стріли 60 метрів і максимальною вантажопідйомністю 20 000 кг в конфігурації з двома опорами. На максимальному радіусі дана машина здатна піднімати 3795 кг в режимі Ultralift, що робить її найпотужнішим краном компанії на сьогоднішній день.

За словами виробників, важлива особливість LR372 полягає в тому, що він може встановлюватись на двох різних типах веж: для внутрішньої системи підйому, на новій вежі GR5H шириною 2 метри або серії веж GR6 шириною 2,3 метра, для стандартних, зовнішніх і внутрішніх конфігурацій для лазіння.

Всі вежі доступні в різній довжині для легкої конфігурації крана. Вежі GR6L можуть бути встановлені на врізних ніжках 8×8 метрів на додаток до нової поперечної опори стійки 6×6 метрів з/без системи переміщення. Крім того, вежі GR5H можуть бути встановлені на вбудованих елементах і на поперечній основі стійки 6×6 метрів.

Для вирішення технічних аспектів вдосконаленої конструкції вантажопідйомного крана, компанія тісно співпрацювала зі своїм постачальником в розробці нового двигуна, який оптимізував би продуктивність лебідки при одночасному зниженні енергоспоживання, реалізованого як в LR372, так і в LR330.

Максимальна швидкість підйому LR372 становить близько 256 метрів за хвилину. Перші два LR372 будуть доставлені офіційному південнокорейському агенту Raimondi Cranes.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: