Субота, 27 червня 2020 19:27

До України прибув інноваційний важкий автокран. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка є єдиним подібний автокраном в Україні, який може пересуватися дорогами загального користування без порушень щодо норм габаритів і маси.

В Україну прибув автокран виробництва компанії XCMG з нової серії XCT, а саме - 25 тонний інноваційний XCT25L4_S. Як повідомляють в компанії «Альфатекс», що є офіційним дилером XCMG в Україні, це єдиний автокран світового рівня вантажопідйомністю 25 т, який відповідає всім нормам за габаритами і масою, що дозволяє переміщатися навіть дорогами загального користування в Україні без відповідних порушень.

Автокран має U-подібну стрілу, виготовлену за спеціальною технологією німецької компанії LIEBHERR, що забезпечує машині відмінні вантажовисотні характеристики. Кабіна і стріла монтуються на шасі, яке було розроблено спеціально для цієї моделі. Швидкість пересування автокрана може досягати 80 км/год, і це дозволяє машині легко пересуватися між будмайданчиками.

Модель XCT25L4_S оснащена цілою системою для підвищення умов безпеки під час роботи: датчиком небезпечного наближення до ЛЕП, обмежувачами за масою і габаритами вантажу, що піднімається, і вільного ходу троса, системою координатного захисту, «чорним ящиком», який регулярно фіксує процес роботи автокрана.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: