Четвер, 30 липня 2020 14:55

Яку техніку Mercedes-Benz представив на виставці EXH.SM-2020. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник порадував цікавими моделями важких вантажівок та легкої комерційної техніки.

З 15 липня триває ОНЛАЙН виставка спец- та комерційної техніки Exhibition.SpecMachinery-2020 (EXH.SM-2020), в рамках якої представлені актуальні в Україні моделі світових виробників.

Компанія ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні, в рамках заходу представила актуальні новинки вантажної техніки німецького бренду та легкі комерційні автомобілі, доступні в Україні. Зокрема на стенді компанії можна знайти детальну інформацію щодо технічних характеристик, особливостей, комплектації, а також отримати акційні пропозиції для кожної окремої моделі. В рамках виставки на стенді ПрАТ «АТП «Атлант» представлені мінівени Mercedes-Benz V-class та Vito, легкі вантажівки Atego, нове покоління Mercedes-Benz Sprinter, а також важкі вантажівки Mercedes-Benz Arocs та Mercedes-Benz Actros, в тому числі машини нового покоління.

Mercedes-Benz V-class

Особливостями нового покоління Mercedes-Benz V-class є розкішне оздоблення салону та використання новітніх технологій. Автомобіль пропонується з потужними та водночас економічними силовими агрегатами, що відповідають екологічним нормам Євро-6. На вибір пропонуються силові агрегати потужністю від 136 к.с. до 239 к.с. Машини можуть комплектуватися 6-ступінчастими механічними КПП або 7-ступеневою АКП 7G-TRONIC PLUS.

Салон Mercedes-Benz V-class є взірцем преміум оздоблення та відмінної ергономіки. У вигляді системи COMAND Online новий V-class пропонує інноваційне мультимедійне рішення для навігації, телефонії і насолоди музикою, чого зазвичай і чекають від мінівена марки Mercedes-Benz.

Великий набір систем безпеки сформований в дусі єдиної концепції безпеки Mercedes-Benz, яка охоплює чотири етапи – починаючи з безпеки руху і превентивного захисту в разі загрози та закінчуючи адекватним для даної ситуації захистом під час ДТП, і аж до заходів з мінімізації збитків вже після аварії.

Mercedes-Benz Vito

Новий Vito вражає справжньою універсальністю: три модифікації з трьома варіантами приводу, широка лінійка двигунів, КПП, різні колісні бази. Все це дозволить підібрати автомобіль саме під ваші потреби.

Новий пасажирський Vito Tourer завдяки трьома версіям довжини – компактна, подовжена та наддовга – відмінно дозволяє адаптувати свій простір до індивідуальних потреб клієнтів. У містких пасажирських салонах його різних модифікацій пасажири будуть насолоджуватися відмінним простором і комфортом.

Вантажний Vito, маючи вантажний відсік довжиною до 3061 мм і максимальним об'ємом 6,9 м³, здатний прийняти в себе вантаж загальною вагою 1064 кг, а при збільшенні повної маси до 3,2 т – аж 1369 кг (в задньопривідній версії). Однак маса – тільки половина переваг: фургон Vito дуже легко і просто завантажується завдяки великим проємам і низькій кромці вантажного відділення.

Вантажо-пасажирський варіант може запропонувати середній варіант, в якому будуть враховані не тільки вимоги щодо перевезення вантажів, але й комфорт для водія та пасажирів.

З усіма технічними характеристиками, особливостями та цінами на автомобілі Mercedes-Benz можна ознайомитись на стенді компанії АТП «Атлант».

Mercedes-Benz Atego

Mercedes-Benz Atego є універсальним рішення для роботи в місті, на будівельному майданчику, особливо на обмеженій території. Машина мають масу від 6 до 16 т (16-тонний варіант доступний в якості опції). Усі автомобілі Atego поставляються з економічними та надійними двигунами BlueTec® 5. 4- та 6-циліндрові мотори мають потужність від 156 к.с. до 299 к.с. Машини обладнані системою старт-стоп, що допомагає суттєво економити пальне.

Чотири варіанти кабіни, три різні варіанти приладової панелі і маса можливостей для оснащення – з таким багатим вибором інтер'єр вантажівки Atego можна оформити під будь-який смак.

Машини мають широкий арсенал систем безпеки, зокрема, електронну гальмівну систему з ABS, ASR, системою екстреного гальмування і противідкатні пристрої.

Mercedes-Benz Sprinter

Новий Sprinter настільки універсальний, що ви можете знайти саме те, що відповідає вашим транспортним потребам. Його численні варіанти виконання і комплектації дозволяють вибрати як рентабельні базові автомобілі, наприклад з переднім приводом, так і точно пристосовані для використання фургони і бортові автомобілі або туристичний автомобіль з ефектно обладнаним пасажирським салоном.

Фургон Sprinter пропонується у 4 варіантах довжини кузова, 3 варіантах висоти даху кабіни, 4 варіантами двигунів. У максимально місткому варіанті машина може похвалитись вантажним відсіком об’ємом 17 м3, при необхідності автомобіль може перевезти вантаж масою до 3144 кг.

Покупцеві доступні різноманітні допоміжні системи для автомобіля. Серед них – система стабілізації при бічному вітрі, активна система екстреного гальмування, а також система утримання смуги руху.

Mercedes-Benz Actros

Ключовим експонатом стенду ПрАТ «АТП «Атлант» на виставці є Mercedes-Benz Actros нового покоління. У порівнянні з попереднім покоління це зовсім нова машина. Вантажівка стала ще більш технологічною, безпечною, економічною та комфортною. Автомобілі доступні з двигунами Євро-6 у 16 варіантах вихідної потужності – від 175 кВт до 460 кВт. Завдяки використанню нових двигунів, економія пального, у порівнянні з силовими агрегатами Євро-5, становить до 5%, що для магістральних тягачів є суттєвою різницею.

Машини обладнані просунутою 12-ступеневою автоматичною коробкою передач Mercedes PowerShift 3, яка максимально точно та плавно перемикає передачі та ефективно передає усю потужність двигуна на задню вісь.

Крім того, в новому поколінні Actros звичні бічні дзеркала заднього огляду замінили камери системи MirrorCam. Завдяки цьому покращилась аеродинаміка та підвищилась безпека водіння. Зображення з камер потрапляє на 15-дюймові екрани в кабіні водія. Також Mercedes-Benz Actros отримав і систему напівавтоматичного водіння Active Drive Assist.

Також в рамках виставки ПрАТ «АТП «Атлант» представила офіційні Mercedes-Benz Actros з пробігом, які доступні в Україні за спеціальними цінами.

Наразі в Україні доступні Mercedes-Benz Actros 1845 LS Euro VI потужністю 449 к.с., 2016 року виробництва з кабіною BigSpace та офіційним пробігом близько 600 тис. км.

До 31.07.2020 року автомобілі можна придбати за спеціальною акційною ціною 39 900 €.

Варто зазначити, що автомобілів з пробігом від офіційного імпортера мають низку переваг:

• Авто з повною сервісною історією
• Повна діагностика з усуненням усіх недоліків та повна передпродажна підготовка
• Нові АКБ, не менше 40% залишок гальмівних колодок та дисків
• Авто повністю готове до експлуатації та не потребує додаткових фінансових інвестицій
• Можливість фінансування

Mercedes-Benz Arocs

Ще одним цікавим експонатом, представленим ПрАТ «АТП «Атлант» на виставці Exhibition.SpecMachinery-2020, є повновпривідний Mercedes-Benz Arocs. Машина відрізняється надійністю та витривалістю та створена для використання в складних умовах експлуатації.

Модель Arocs має надійну стальну підвіску, розраховану на великі навантаження. Є два спеціалізованих варіанти рами шириною 744 мм та 834 мм з трьома варіантами товщини лонжеронів – 7 мм, 8 мм та 9 мм, для будмайданчиків/бездоріжжя та доріг загального користування. Для машини доступні різні варіанти колісних формул та повного приводу.

Виробник пропонує для Arocs потужні та економічні 6-циліндрові рядні двигуни в чотирьох варіантах робочого об'єму та 18 варіантах потужності - від 175 кВт (238 к.с.) До 460 кВт (625 к.с.).

З усіма технічними характеристиками, особливостями та цінами на автомобілі Mercedes-Benz можна ознайомитись на стенді компанії АТП «Атлант».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: