Четвер, 23 квітня 2020 19:27

Fiat планує відновити виробництво венів в Італії

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, роботу планується відновити за тиждень до зняття загальнонаціонального карантину.

Компанія Fiat перезапустить виробництво фургонів і мікроавтобусів на заводі в італійському місті Атесса. Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на представника профспілки італійської компанії. За словами джерела агентства, підприємство в Атесса відновить свою роботу з 27 квітня - за тиждень до закінчення загальноіталійського режиму карантину.

Виробник, за даними Reuters, має намір скористатися спеціальним пунктом в законі про «локдаун», що дозволяє підприємствам, що належать до «особливих секторів економіки», відкритися раніше терміну. На перших порах після перезапуску виробництва завод в Атесса працюватиме на 70% від стандартної потужності.

Завод є спільним підприємством концерну FCA і PSA Group з виробництва комерційних автомобілів; він випускає машини для обох груп компаній. При обсязі виробництва в 1200 машин в день це найбільший завод подібного роду в Європі; на заводі працюють близько 6500 осіб.

Підприємство було тимчасово закрито в середині березня в зв'язку зі спалахом коронавирусу в Італії і подальшим введенням в країні жорстких карантинних заходів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: