Понеділок, 01 квітня 2019 23:30

Українські машинобудівники вдосконалюють виробництво

Як вже розповідав SpecMachinery.com.ua, українські промисловці, орієнтовані як експорт, так і на вітчизняний ринок, вдосконалюють виробництво.

Так, на початку року Харківський тракторний завод вводить в експлуатацію нове прогресивне обладнання – лінію хіміко-термічної обробки металів на заміну безмуфельних агрегатів.

Крім того, на ХТЗ вже встановлена роботизована 3D лазерна установка для точної обробки металу, яка дозволить замінити існуючі лінії по механічній обробці корпусних і рамних деталей. Новинка також зменшить трудомісткість і знизить енерговитрати.

В автоматичному режимі працюють і нові стрічкопильні верстати та ін.

Цим же шляхом ідуть і інші виробники. Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вітчизняний завод ПрАТ «Спецбудмаш» корпорації «Будшляхмаш» – продовжує інвестувати в нове обладнання.

Для забезпечення виконання плану випуска спецобладнання і комплектуючих підприємство придбало 5 комплектів зварювальних інверторів Aristo Mig 4004 Pulse. В придбання нового обладнання інвестовано майже мільйон гривень.

Крім того, підприємство інвестувало 3,5 млн. грн. в нове сучасне високоточне обладнання плазмового різання з числовим програмним управлінням DURMA PL-C 1530. Устаткування призначене для вирізки з сталевого листового прокату деталей і заготовок різних форм і розмірів.

Придбання даного обладнання є кроком до підвищення якості вітчизняної продукції, зменшення числа дефектів, підвищення продуктивності.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: