Четвер, 02 березня 2023 18:28

В Україні виготовили партію мобільних майстерень

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Група компаній «Будшляхмаш» відвантажила партію пересувних майстерень на базі шасі з підвищеною прохідністю IVECO Trakker AD380T41W.

Новинка прзначена для роботи та відпочинку аварійно-ремонтних бригад.

В першу чергу брався до уваги такий чинник, як використання подібної техніки в складних умовах – погані дороги, виконання певних завдань в польових умовах, потреба в перебуванні персоналу в дорозі та під час роботи досить тривалий час.

Саме тому в якості базового шасі було вибрано IVECO Trakker AD380T41W з показниками колісної формули 6 х 6, що дозволяє значно покращити можливість пересування по дорогам без твердого покриття.

А потужність двигуна гарантує можливість не відчувати проблем з подоланням багнюки та сипкого ґрунту.

Продумана конструкція аварійно-ремонтної майстерні АСАМ включає три відсіки з різним функціональним призначенням.

Одночасно на зручних спальних місцях може відпочивати чотири працівники. Комфортність перебування в цьому відділені підвищує наявність відкидного столика, обігрівача, освітлення та двох шаф для змінного одягу.

В якості оббивки застосовується спеціальний матеріал, який без зусиль можна очистити від пилу та бруду.

Слюсарний відсік облаштований устаткуванням для виконання основних слюсарних операцій. Лещата для фіксації окремих деталей, точильний верстат, досить потужний свердлильний верстат забезпечать швидке виконання багатьох робіт з металевими елементами та вузлами.

Інструмент завжди під рукою у висувних ящиках металевого стелажу, яким облаштований слюсарний стіл.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для забезпечення повноцінної експлуатації всіх верстатів майстерня укомплектована трьох фазним дизельним генератором з характеристиками потужності в 6 кВт.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: