Понеділок, 18 лютого 2019 19:12

JCB знову візьме участь у «Формулі-1»

Компанія JCB оголосила про початок співпраці з новою британської гоночної командою Racing Point F1. На старт першої гонки «Формули-1», яка пройде в березні цього року в Мельбурні, вийдуть два боліда з логотипами JCB під керуванням Ленса Стролла і Серхіо Переса.

В рамках співпраці JCB надасть машини для будівництва нового заводу команди, початок якого заплановано на поточний рік. Крім електроінструментів і робочого одягу, британські гонщики отримають від спонсора різне обладнання, включаючи платформи і генератори, для участі в європейських гонках.

«Популярність гонок «Формула-1» стане чудовою платформою для просування продукції компанії як новим, так і завойованим покупцям на світовому ринку. JCB - один з найбільших в світі виробників будівельної техніки. Співпраця з гоночної командою дозволить нам зміцнити взаємини з нашими клієнтами. Партнерство з Racing Point F1 забезпечить нам синергетичний ефект: ми прагнемо розширювати межі можливого в сфері нових технологій і досягати поставлених цілей», - сказав лорд Бамфорд, голова ради директорів JCB.

«Це початок нової ери для нашої команди. Ми пишаємося можливістю разом з компанією JCB зробити захоплюючу подорож довжиною в кілька років. Ми жадаємо успіху, причому не тільки на гоночній трасі! І нам подвійно приємно виступати в сезоні 2019, заручившись підтримкою компанії, яка динамічно розвивається, і по праву вважається лідером галузі», - прокоментував Отмар Сафнауер, керівник і керуючий директор команди Racing Point F1.

Нагадаємо, JCB почала працювати командами Формули-1 в 2017 році зі спонсорської підтримки Williams Racing, яка зараз завершилася.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: