Вівторок, 28 січня 2020 12:43

Daimler поставив велику партію міських електробусів eCitaro

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки використовуватимуться переважно в центральній частині німецького міста Гамбург.

Гамбурзька компанія Verkehrsbetriebe Hamburg-Holstein (VHH) отримала першу партію з 16 повністю електричних автобусів Mercedes-Benz eCitaro.

Електробуси використовуватимуться для міських пасажирських перевезень, переважно в центральній частині Гамбурга, повідомили в Daimler.

Кожен автомобіль оснащується дванадцятьма акумуляторними батареями загальною потужністю 292 кВт*год. У салоні для пасажирів доступні кілька USB-портів для зарядки смартфонів.

Автобуси отримали набір систем безпеки, в тому числі електронну систему стабілізації ESP, систему екстреного гальмування Preventive Brake Assist, а також систему допомоги при повороті Sideguard Assist.

Всі автобуси мають забарвлення кузова в фірмовому стилі VHH. Перевізник VHH замовив ще чотири автобуси eCitaro, а також 17 автобусів eCitaro G, які будуть доставлені замовнику до кінця 2020 року.

На сьогодні в автопарку VHH налічується близько 667 автобусів. Дана компанія є другим за величиною перевізником в північній частині Німеччини.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: