Середа, 29 січня 2020 10:25

Одна з найбільших японських авіакомпаній представила власний електричний автобус

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка створена спільно з китайським виробником BYD.

Одна з найбільших японських авіакомпаній All Nippon Airways (ANA) у співпраці з SB Drive Corp та BYD запустила в тестову експлуатацію автономний електричний автобус в Міжнародному аеропорту Ханеда.

Розробка цього автономного електричного автобуса є останнім прикладом використання новітніх технологій ANA для підвищення зручності та комфорту пасажирів.

«ANA прагне активно використовувати найбільш інноваційні технології для поліпшення всіх аспектів пасажирських подорожей», - сказав Сіндзо Симідзу, старший виконавчий віце-президент ANA. «Автономний електричний автобус дозволить нам надати більш зручні умови транзиту для наших пасажирів, а також підвищить ефективність роботи співробітників аеропорту. Оскільки сталість завжди була для нас пріоритетом, ми будемо продовжувати шукати можливості, щоб зробити наші продукти та послуги більш екологічними», - зазначив він.

Автономний автобус авіакомпанії ANA побудований на базі електробуса BYD з інтегрованою передовий диспетчерської технологією від SB Drive, яка контролює функції безпеки шляхом моніторингу перешкод і потенційних небезпек.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: