П'ятниця, 10 січня 2020 17:52

Continental представив нові шини для автобусів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки можуть встановлюватись на всі осі автобуса.

Концерн Continental оголосив про випуск нової лінійки шин Conti CoachRegio, призначених для використання на міжміських автобусах. У новій лінійці спочатку будуть представлені дві моделі: Conti CoachRegio HA3 розмірності 295/80 R22.5 та Conti CoachRegio HD3 того ж типорозміру.

Шина CoachRegio HA3 може встановлюватися на всі осі автобуса, модель CoachRegio HD3 призначена для ведучої осі. Обидві моделі мають маркування 3PMSF із зображенням трьох засніжених гірських піків, що дозволяє експлуатувати шини в будь-яких погодних умовах, в тому числі взимку.

Як заявляє виробник, прямі поздовжні канавки в бічній частині протектора моделі Conti CoachRegio HA3 забезпечують шині високу структурну жорсткість і стабільність, в той час як канавки в центральній частині, що мають зигзагоподібну форму – для захисту від застрявання каменів між частинами протектора.

Шини Conti CoachRegio HD3 мають малюнок протектора з більш розвиненими поперечними канавками, що служать для відводу води з плями контакту. Як заявляють в Continental, за рахунок цього покришки ефективно працюють на мокрому і слизькому покритті.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: