П'ятниця, 19 жовтня 2018 14:23

Forbes визнала Continental одним з кращих роботодавців для жінок

Технологічна компанія Continental названа журналом Forbes одним з кращих роботодавців для жінок.

Одна з семи автомобільних компаній в престижному списку, до заслуг якої можна віднести те, що Continental приділяє значну увагу ініціативам, які допомагають співробітникам як просунутися по кар'єрних сходах, так і забезпечити належну увагу своїм сім'ям.

«Створення атмосфери, яка забезпечує інтелектуальні, ефективні і безпечні технології мобільності починається з залучення і підтримки фахівців всіх рівнів», — говорить Мері Рірдон, глава відділу по залученню талантів Continental в США та Канаді. «Тільки в США у нас більш ніж 19 000 талановитих співробітників, що працюють над майбутнім мобільності. Різноманітні перспективи та пропонований досвід стимулюють творчі задатки і винахідливість, життєво необхідні компоненти для нашого майбутнього успіху. Визнання кращим працедавцем для жінок від такого авторитетного видання для нас є чудовою мотивацією, щоб закріпити позиції Continental як компанії, яка піклується про своїх людей — як в офісі, так і за його межами».

Завдяки таким перевагам, як дистанційна робота, гнучкий графік і розширені відпустки, програма Continental Global Future Work Flexibility Initiatives дозволяє співробітникам приділяти належну увагу повсякденним життєвим викликам і сімейним святам.

На додаток до більш гнучким графікам, співробітники, що створюють молоді сім'ї, можуть розраховувати на додаткові переваги в компанії Continental, що забезпечують плавний перехід в статус батьків. Від оплачуваної відпустки у зв'язку з вагітністю, пологами і батьківством до паркувальних місць для майбутніх мам. Політика компанії спрямована на повноцінну підтримку співробітників на кожному етапі їхнього життя і кар'єри. Для молодих жінок, які тільки починають працювати, в компанії передбачена ініціатива Women@Work, яка об'єднує всіх жінок з керівництвом в кожному з відділів компанії. Співробітникам також пропонується розширити свою базу знань і набір навичок через ряд спонсорованих компанією навчальних курсів.

«Ми створили культуру, яка цінує кожного з наших співробітників як особистість», — пояснив Рирдон. «Для Continental це означає створення середовища, в якому співробітники ростуть в кар'єрі, піклуючись про себе і свої родини. Залучення і виховання кращих талантів має вирішальне значення для нашого успіху, і, оскільки робочий ландшафт продовжує розвиватися у всіх галузях, ключового значення набуває гнучке робоче місце».

У травні компанія Continental була названа Forbes одним з кращих роботодавців Америки третій рік поспіль. На додаток до двох нагород Forbes, Continental була названа однією з найбільш шанованих компаній за версією журналу Fortune протягом двох років поспіль, «Кращою для роботи компанією в Чикаго» за версією місцевої Національної асоціації ділових видань і «Кращим місцем для роботи в Південній Кароліні» від SC Biz News. Ці нагороди доводять прихильність Continental до створення прогресивного робочого середовища для своїх співробітників по всьому світу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: