Вівторок, 05 листопада 2019 21:29

Scania виготовила ексклюзивний автобус для національної збірної

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автобус надає можливість не тільки комфортно подорожувати, але й відновлювати сили під час змагань.

Scania розширює партнерство зі збірною Швеції з лижних перегонів. На додачу до минулорічного автомобіля з трейлером для змащування лиж, збірна отримала новенький автобус, зроблений за індивідуальним замовленням, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна».

При розробці ставили за мету створити комфортне середовище як під час поїздок, так і під час змагань для відновлення сил. В автобусі можуть розміститися 12-14 чоловік, в салоні є місце для медичних процедур, масажу, приготування їжі та офісної роботи. Автобус обладнано сонячними панелями, які генерують 1000 кВт щорічно. Ця електроенергія використовується для LED освітлення та інших приладів. Також є фени для просушки вологого одягу.

Щоб зекономити на опаленні, автобус обладнано інфрачервоною системою обігріву, яка, порівняно з традиційними конвекційними обігрівачами, зменшує споживання енергії на 60%. Замість того, щоб обігрівати повітря всередині салону, інфрачервоні обігрівачі утримують у теплі пасажирів, а також забезпечують підігрів тих зон, де відбуваються медичні процедури та масажі. Компанія сподівається, що життя спортсменів стане комфортнішим, і це дозволить досягти ще кращих результатів та спортивних досягнень.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: