Вівторок, 30 липня 2019 12:29

Каха Каладзе протестував автобуси MAN

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, стличний голова Тбілісі відвідав Центр клієнтів MAN у Мюнхені та Стараховіце (Польща).

Міський голова Тбілісі, колишній професійний футболіст Каха Каладзе планує модернізувати місцевий транспорт у столиці Грузії. Основне завдання Каладзе – зробити громадський транспорт Тбілісі придатним для майбутнього. В якості партнера мер Тбілісі обрав MAN Truck & Bus та планує перевести столичний транспорт на міські автобуси MAN Lion’s City .

Минулого року місто замовило 90 сучасних міських автобусів, 50 з них уже з квітня перевозять жителів та гостей грузинської столиці. Поставка решти 40 од. транспортних засобів запланована на жовтень та листопад 2019 року.

Щоб обрати дизайн, кольори та обладнання міських автобусів і переконатися, що вони ідеально відповідають вимогам місцевого транспорту в Тбілісі, Каха Каладзе відвідав Центр клієнтів MAN у Мюнхені та Стараховіце (Польща). «Наш експертний центр знаходиться саме біля заводу, де виготовляються міські автобуси MAN – в тому числі й для Тбілісі», – зазначив Гельмут Гроссхаузер, відповідальний за регіональне управління продажами в Центральній Європі/СНД в MAN Truck & Bus.

У автобусах MAN Lion's City M, серед інших, є три особливі функції: широкі двері з безступінчастим входом з низькою підлогою, що забезпечують оптимальний потік пасажирів, скорочуючи тим самим час очікування входу-виходу, та швидшу транспортну здатність на вулицях Тбілісі. Автобуси оснащено шестициліндровими дизельними двигунами потужністю 294 к.с. (216 кВт), стандарту Євро 6. «І водії, і пасажири відчують перевагу від низьких викидів вихлопних газів, а також тихого стилю водіння та максимальної безпеки», – каже Гельмут Гроcсгаузер і додає: «Адже автобуси оснащені численними електронними системами-асистентами».

MAN Truck & Bus вже раніше постачав 144 автобуси MAN Lion City CNG до мегаполісу ще у 2016 та 2017 роках. «Автобуси MAN безпечні, зручні, кондиціоновані та комфортні як для водія, так і для пасажирів, - каже Каха Каладзе. – Але найголовніше, що вони є екологічно чистими, оскільки працюють на біогазі».

Нагадаємо, мер Тбілісі Каха Каладзе є одним із найуспішніших футболістів Грузії. Він був універсальним захисником італійського клубу «Дженоа», «Мілан» і національної збірної Грузії, грав у тбіліському та київському «Динамо». Єдиний грузинський футболіст, якому вдалося двічі виграти Лігу чемпіонів УЄФА.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: