Середа, 29 травня 2019 19:01

В Одесі зібрали ще один трамвай «Одіссей»

Другий з шести споруджуваних в місті трамваїв "Одіссей" вже готовий до виходу на маршрути Одеси. Вдень 29 травня його презентували у присутності заступника міського голови Павла Вугельмана, в сферу відповідальності якого входить весь транспортний комплекс міста.

"Одіссей" є версією вже звичного одеситам частково низкопідлогового трамвая "Т3 КВП Од", відомого також за назвою київських вагонів аналогічної моделі "Каштан", але відрізняється від них спеціально розробленим для Одеси дизайном.

Це частково низькопідлоговий вагон на основі кузова знаменитої "Татри-Т3" - подовжений на одну віконну секцію і в якому трохи більше третини площі салону – на середній площадці з низьким рівнем підлоги. Це зручно для пасажирів з обмеженими можливостями, для мам з дитячими колясками. І при цьому дешево і ефективно - так як можна використовувати ходові візки від тієї ж "Татри-Т3", які успішно справляються з зношеними шляхами.

У другому вагоні "Одіссея" є деякі зміни порівняно з першим - нові сидіння в салоні. Вони менше за габаритами і обшиті комфортною для пасажирів тканиною. За рахунок цього в салоні відчувається простір.

Перший трамвай "Одіссей" був презентований одеситам до дня міста в минулому році, а перевозити пасажирів почав восени 2018 року. Майже завжди він працює на маршруті №10.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: