П'ятниця, 31 січня 2020 14:19

В Україні з’явився новий потужний дилер навантажувачів Kramer

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, техніку Kramer в Україні взялися представляти дилери John Deere.

Нагадаємо, виробник навантажувачів Kramer і світовий виробник сільгосптехніки та будівельного обладнання John Deere оголосили про те, що усі компактні повнопривідні колісні навантажувачі, телескопічні колісні навантажувачі та теленавантажувачі під торговою маркою Kramer, насамперед будуть реалізуватися через торгову мережу John Deere. І тепер за просування, обслуговування та продажі навантажувачів Kramer в Україні взялися найбільші дилери John Deere в нашій країні.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, однією з перших, в грудні 2019 г., до цього долучилася компанія «Агротек», офіційний дилер John Deere.

«Агротек» представляє John Deere в Україні з 2009 р. і є одним з провідних дилерів бренду і за продажами, і за обсягом післяпродажного сервісу. Дилерські центри компанії розташовані в Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Донецькій областях.

Адаптація до індивідуальних потреб клієнтів, а також високі стандарти якості надання послуг стали переконливим аргументом на користь обслуговування дилерами John Deere клієнтів Kramer.

В лінійці Kramer – повнопривідні колісні та телескопічні колісні навантажувачі (13 моделей), теленавантажувачі (11 моделей) з висотою штабелювання 6–9 м, а також величезний вибір комплектуючих, аксесуарів і запчастин. Усі вироби Kramer розроблено та виготовлено на виробничому об’єкті Kramer у Пфуллендорфі, Німеччина.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua представники компанії про завод Kramer-Werke GmbH у німецькому м. Пфуллендорф: «Цей завод – це сучасність та автоматизованість рівня Ілону Маску. Це – кілька тисяч колісних навантажувачів і телескопічних навантажувачів, виходять з лінії по зборці щороку; це – найновіші логістичні рішення; це – власне фарбування за найвищими стандартами якості та щоденне вдосконалення процесів».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: