Четвер, 06 грудня 2018 10:01

Sandvik представив нову бурову установку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія-виробник Sandvik Mining and Rock Technology розширила лінійку бурових установок з занурювальним пневмоударником моделлю Leopard DI650i для поверхневого буріння свердловин великого діаметру.

Новинка поєднує в собі перевірені технології та інноваційні компоненти для більш економічного, безпечного і продуктивного буріння в різних гірничо-геологічних умовах.

Нова бурова установка з занурювальним пневмоударником Sandvik Leopard DI650i створена для розробки великих родовищ і кар'єрів відкритим способом. Вона обладнана потужнішим двигуном і продуктивним компресором, а також ергономічною кабіною iCAB. DI650i відрізняють зручність технічного обслуговування, мобільність, економічність і різноманітні пакети автоматизації.

Конструкція основних вузлів поєднується із застосуванням модернізованих компонентів, що підвищують продуктивність. Так, наприклад, є можливість вибору між двома типами вращателя: стандартним HTRH6, який зарекомендував себе на інших моделях установок, і більш потужним MRH6, розрахованим на ефективну роботу в парі з зануреними пневмоударниками серії RH560.

Діаметр бурильних труб варіюється від 89 до 140 мм в залежності від розміру пневмоударника, а максимальна глибина свердловини може досягати 53,6 м при використанні каруселі штанг діаметром 89-114 мм. Можливостей двигуна CAT C15 потужністю 403 кВт і надійності компресора вистачає для високопродуктивного буріння з зануреними пневмоударниками діаметром від 5 до 6,5 дюйма.

Хороший огляд площі буріння з кабіни iCAB і сенсорний дисплей, на який одночасно виводяться дані моніторингу, діагностики та параметри автоматизації, створюють безпечну і комфортну робочу середу для оператора. Доступ до всіх важливих вузлів, що вимагають регулярної перевірки, забезпечений з обох сторін установки з рівня землі, завдяки чому коефіцієнт технічної готовності DI650i практично на 20% вище, ніж у аналогічної техніки.

За інформацією SpecMachinery.com.ua, інтелектуальне управління компресором і охолоджуючим вентилятором гідравлічної системи сприяє зниженню витрати палива до 15% в порівнянні з іншими буровими установками даного типу. Економія досягається також завдяки наявності системи управління бурінням по витраті повітря, яка створює необхідний рівень тиску у відповідь на мінливі гірничо-геологічні умови і підвищення протитиску, що викликається, наприклад, ґрунтовими водами або обвалом стінок свердловини. Все це дозволяє досягти максимального тиску продувки і швидкості проходки, при цьому зберігаючи низький рівень споживання палива, характерний для традиційної системи управління на основі тиску при бурінні свердловини в легких умовах розрізу.

Leopard DI650i доповнює лінійку інтелектуальних установок, сумісних з останніми рішеннями в області автоматизації. У числі її нових функцій - навігаційна система з бездротовою передачею даних TIM3D, система моніторингу парку обладнання My Sandvik, а також автоматична система буріння повного циклу, в якій розгвинчування бурового става, автоматичне центрування і позиціонування податчика збудовані в ефективну послідовність. Функціональність може бути значно розширена завдяки опциональной установці модуля Automine Surface Drilling для дистанційного керування однією установкою або парком устаткування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: