Середа, 29 травня 2019 10:39

В Києві вперше в Європі представлять трактори YTO нового модельного ряду

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, рамках міжнародної виставки Агро-2019 будуть представлені трактори YTO нового модельного ряда: EX1404 (140 к.с.) та ELG1754 (175 к.с.).

Нова модель ЕХ1404 є подальшим розвитком модельного ряду Х1204/Х1304 і відрізняється від попередньої тим, що має більш потужний двигун в 140 к.с. – повідомляє SpecMachinery.com.ua. Також для нової моделі стало доступним нове додаткове обладнання – приміром, автопілот.

Родзинкою стане новий трактор, який вперше буде представлений на ринках Європи – це модель ELG1754 потужністю 175 к.с. Трактор виготовлений в новому дизайні, який поступово буде використовуватися і для інших моделей бренду.

Трактор має двигун Євро III з паливною системою CommonRail та з електронним управлінням, з функцією вибору режимів роботи в залежності від потреб оператора чи умов роботи. Трактор також оснащений багатодисковим зчепленням LUK діаметром 15” з гідропідсилювачем. Механічна трансмісія 18х6 дає можливість обирати оптимальний режим руху в залежності від навантаження чи типу робіт.

Для підвищення комфорту водія, кабіна обладнана системою фільтрації та кондиціонування повітря та системою опалення салону, встановлене сидіння оператора типу Luxury та камера заднього огляду з монітором.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: