Вівторок, 28 травня 2019 10:33

МТЗ показав майбутнє своїх тракторів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, під час святкування 73-ї річниці із дня заснування заводу відбулась презентація білоруського трактора нового покоління.

МТЗ представив свій найпотужніший наразі трактор під назвою Belarus 5022. Нова модель побудована у співробітництві між МТЗ та німецьким концерном Zeppelin. Компанії разом працюють над розробкою цілої лінійки тракторів Yellow Line, які матимуть новітні двигуни екологічного класу EU STAGE V, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника.

BELARUS-5022 перший представник цієї лінійки. Він має двигун Caterpillar потужністю 500 к.с. Передбачається, що до Yellow Line увійдуть трактори з новітніми двигунами потужністю від 65 к.с. до 500 к.с.

Варто відзначити, що окрім нового силового агрегату, BELARUS-5022 отримав зовсім нову зовнішність. Трактор має відмінний від попередників пізнаваний та сучасний дизайн. Передбачається, що комплектація трактора також буде новою – до неї увійдуть, зокрема, клімат-контроль, дзеркала заднього огляду із підігрівом та електрорегулювання, а також сидіння оператора з пневмопідвіскою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: