П'ятниця, 01 березня 2019 11:13

Mahindra в Україні виходить на новий рівень

Індійські міні-трактори Mahindra в Україні відомі давно, однак віднедавна в нашій країні з'явилися трактори Mahindra незнайомого нам сегмента - передає SpecMachinery.com.ua.

З новою моделлю Mahindra 9500, поставки якої в Україну тільки починаються, індійський виробник впритул наблизився до сегменту, що розвивається найшвидше – сегменту 100-сильних тракторів. Більш того, дилер представив відразу «кабінну» версію машини - передає SpecMachinery.com.ua.

Трактор Mahindra 9500 оснащується двигуном потужністю 92 к.с., в парі з яким працює синхронізована трансмісія 12х12. На незалежний ВВП максимально може віддаватися 74 к.с. Вартість трактора Mahindra 9500 в Україні - близько $22400.

Також в Україні вже з'явилася і «молодша модель старшої лінійки» - Mahindra 8000 с двигуном потужністю 80 к.с. Вартість машини близько $21400.

Гарантія на обидві моделі складає 3 роки або 3 тис м/год.

Відзначимо, останнім часом на ринку України спостерігається двояка тенденція: виробники мінітракторів (як правило, Китай і Індія) йдуть по шляху збільшення потужності, і вже впритул підтяглися до позначки 100 к.с. А традиційні виробники енергонасиченої техніки (США, Німеччина) - зменшують потужність до тих же 100 к.с.

І у кожного є свої переваги. Так що боротьба за серця і гаманці споживачів в Україні в 100-сильному сегменті - все зростає.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: