Вівторок, 11 лютого 2020 12:49

Що нового в новому поколінні вантажівок MAN: всі подробиці

SpecMachinery.com.ua вже розповідав, що в іспанському Більбао тільки-но пройшла презентація новітніх вантажівок MAN. Тепер – час поговорити про те, якими ж стали автівки нової генерації.

Нагадаємо, розробляючи нове покоління вантажних автомобілів, MAN орієнтувався на водіїв, та їх потреби. В результаті була розроблена лінійка, що може виконувати будь-яке завдання. Нові серії моделей TGL, TGM, TGS та TGX – це автівки від 7,5 до 41 тонн; вони мають вісім різних нових кабін та безліч виконань шасі – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Лінійка вантажівок для далеких перевезень охоплюється новими моделями MAN TGX – з широкими, довгими та високими кабінами. Як і раніше, нові MAN TGX оснащені трьома серіями двигунів, що пропонують широкий спектр потужностей: «топовий» двигун MAN D38 розвиває потужність до 640 к.с.; середні двигуни MAN D26 охоплюють діапазон від 430 к.с. до 510 к.с.; а для перевезень на великі відстані більш легких вантажів призначені двигуни MAN D15 потужністю від 330 до 400 к.с.

Для нових MAN TGX доступні виконання 4x2, 6x2, 6x4 та 8x4. Для шасі 4x2 можна додатково замовити MAN HydroDrive, гідростатичний привід переднього мосту, що забезпечить додаткову тягу.

Нові MAN TGX охоплюють діапазон від 18 до 41 тонн ваги автомобіля. А вага потягу може досягати 250 тонн.

Інша лінійка – нові MAN TGS, як і раніше, орієнтовані на використання на будівництві, в дистрибуції та в сфері комунальних послуг.

Для серії MAN TGS характерні вузькі кабіни, тому що в цих областях використання важливими є низька вага без навантаження і хороша видимість.

MAN пропонує моделі TGS з двигунами D26 або D15 з діапазоном потужності від 330 до 510 к.с.

У цієї лінійки найширший вибір шасі: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4 та навіть 4x4, 6x6, 8x6 та 8x8. Якщо транспортний засіб рухається в основному по асфальтованим дорогам, а додаткові зусилля потрібні лише зрідка, MAN HydroDrive може поєднуватися з 2, 3- або 4-вісним MAN TGS.

Вага нових MAN TGS варіюється від 18 до 41 тонн.

Діапазони легкого та середнього тоннажу в новій генерації охоплені лінійками MAN TGL та MAN TGM.

Для цих лінійок пропонується вибір з чотирьох нових вузьких кабін: короткої, довгої, високої з ліжком та кабіни з екіпажем (така кабіна призначена для будівельної галузі, комунальних та екстрених служб).

З 4-циліндровим двигуном D08 потужністю від 160 до 220 к.с. новий TGL має діапазон від 7,5 до 12 тонн. До того ж новий TGL також може бути оснащений 6-циліндровим двигуном D08 потужністю 250 к.с. Цей же двигун є основним і для моделей TGM. Шасі для MAN TGL – 4х2.

Його старший брат, MAN TGM, на додачу до 250-сильного двигуна може оснащатись 6-циліндровим D08 на 320 к.с. Тоннаж нового MAN TGM – від 12 до 26 тонн.

Конфігурації коліс – 6x2, 6x4 та 4x4, що робить MAN TGM привабливим не лише для міської логістики, але й для багатьох застосувань у будівництві, комунальних послугах і пожежогасінні.

Стосовно новітніх кабін, і того, які переваги вони дають водієві і власнику транспорту – ми розкажемо в наших наступних матеріалах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: