Вівторок, 04 жовтня 2022 12:45

Як обрати якісну гідравліку для тягача за вигідною ціною

Гідравліка є важливим компонентом сучасних тягачів. Вона дозволяє значно розширити функціональність транспортного засобу та заощадити на придбанні чи оренді спецтехніки. Проте при виборі гідравлічного обладнання варто враховувати низку нюансів. Це необхідно для забезпечення довговічної та злагодженої роботи гідросистем, а також безпеки на виробництві. 

З чого складається гідравлічна система?

Комплект гідравліки має містити наступні елементи:

  • Коробка відбору потужності, яка задіює робочі механізми;
  • Бак для зберігання гідравлічної рідини;
  • Гідравлічний насос, необхідний для рівномірної подачі масла в гідросистему в потрібному об’ємі;
  • Розподілювач та керувальна установка;
  • Комплектуючі для з’єднання всіх елементів. 

При виборі комплекту гідравліки слід враховувати характеристики самого тягача. Першочергово звертайте увагу на тип коробки передач, рівень номінального та максимального тиску, пропускну здатність, місце для встановлення компонентів гідравлічної системи. Важливо не лише правильно вибрати обладнання, а й встановити його відповідно до вимог виробника. Тільки в такому випадку гарантується безперебійна експлуатація гідравлічної системи. 

В кого придбати гідравліку?

Для початку дізнайтесь в Інтернеті чи у знайомих перелік компаній, що займаються продажем гідравлічного обладнання. Детально перегляньте сайт, поспілкуйтесь з менеджером. Надійна компанія відповідає наступним критеріям:

  • Весь товар є оригінальним та має офіційну гарантію виробника;
  • Наявність сертифікатів, що підтверджують відповідність вказаних параметрів реальним характеристикам;
  • Інженер-консультант має допомогти вибрати сумісне обладнання для зазначеної моделі тягача;
  • Бажано купувати в офіційних дистриб’юторів в України, оскільки вони напряму працюють з виробниками та пропонують найвигідніші ціни на ринку.

Перед замовленням дізнайтесь детальніше про виробника гідравліки на тягач, почитайте відгуки та попитайте у знайомих. На сучасному ринку багато дешевих китайських аналогів, які видають за надійне обладнання, а низьку вартість пояснюють тим, що цей бренд лише недавно з’явився на ринку. Краще трохи переплатити та отримати продукцію відомого виробника, якість якої доведено роками експлуатації.

Чому варто придбати обладнання в Hydramech-group?

Наша компанія відповідає усім вище перерахованим критеріям. Ми є офіційними представниками в Україні таких провідних у світі виробників гідравліки як Hyva (Нідерланди), Ferruz (Іспанія) та Prima (Італія). Hydramech-group має структурні підрозділи в п’яти містах України: Києві, Прилуках, Львові, Вінниці та Івано-Франківську. Найбільш популярні моделі обладнання завжди в наявності на наших складах, тому ми зможемо привезти на підприємство або відправити товар зручним для Вас перевізником наступного дня після замовлення. Якщо потрібної моделі немає на складі, ми замовимо її у виробника.

Для нас важливо не лише продати гідравлічне обладнання, а й зробити так, щоб воно приносило користь клієнтам та справно працювало протягом всього експлуатаційного ресурсу. Тому наші інженери встановлять гідравліку на спецтехніку та виконають пусконалагоджувальні роботи на нашій базі чи території замовника. У разі труднощів під час експлуатації гідрофікованої техніки, Ви завжди можете завернутись до нас за допомогою. 

Щоб отримати консультацію або замовити товар, телефонуйте нашому менеджеру за номером +38 (067) 672-82-44 або пишіть у месенджерах: Viber, Telegram, WatsApp. З нами Ви проведете якісну гідрофіксацію тягача з найменшими витратами!

Детальніше: https://hydramech-group.ua/




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: