Вівторок, 22 лютого 2022 12:47

Преміальний тягач Mercedes Actros лімітованої серії представили офіційно

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Штутгарті був презентований лімітований варіант тягача під назвою Mercedes-Benz Actros L Driver Exent+, який випустять лише у 150 екземплярах.

Новинка ще більше розширює поняття вантажівки преміум-класу та, безумовно, забезпечить незабутні враження від водіння. «Мрія далекобійника» відразу вражає своїм ексклюзивним дизайном та першокласним комфортом.

Mercedes-Benz Actros L – це модифікована версія Actros 5-го покоління. До її відмінних рис належать нові фари, нові матеріали внутрішньої обробки, покращена шумоізоляція кабіни, нижче встановлене сидіння водія і кілька оригінальних опцій обладнання.

В новій версії Driver Exent зовнішні відмінності можна знайти у вставках сірого кольору на кабіні та бічних панелях, а також додатках із полірованого металу. До таких, наприклад, належить накладка під назвою «Driver Exent+» на сонцезахисному козирку.

Задній майданчик має часткову обшивку. На вході в кабіну з'явилися вхідні значки з написом «Mercedes-Benz», сходинки із нержавіючої сталі, а також гравірування лімітованої версії в «золоті», присутній на бічних дверях. При цьому основний колір кабіни автоперевізник зможе вибрати самостійно.

У тягачі Mercedes-Benz Actros L Driver Exent+, ми слід відзначити насамперед дуже гарне освітлення. У стандартній комплектації передбачений найдорожчий варіант передніх фар, виконаний за світлодіодною технологією, а також додаткові чотири світильники, інтегровані в сонцезахисний козирок.

Внутрішнє освітлення кабіни, базується на 138 світлодіодах, і може бути індивідуально відрегульоване за кольором та інтенсивністю.

Серед внутрішніх ексклюзивних доповнень Mercedes-Benz вибрав серед іншого новий спосіб замикання бічних дверей CabLock. Це суто механічне рішення, яке може замикати та відкривати незалежно від системи центрального замку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ще однією особливістю ексклюзивної версії є кавоварка pod, виготовлена ​​в стилі Mercedes-Benz.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: