Субота, 29 січня 2022 11:01

Представили мобільний офіс на базі Mercedes-Benz Sprinter

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відоме ательє Klassen виготовило на базі німецького фургону Mercedes-Benz Sprinter розкішний офіс на колесах.

Серед іншого, машина отримала обробку салону преміальними матеріалами, а також великий екран із підключеними до нього Apple TV та PlayStation 5.

Mercedes-Benz Sprinter від ательє Klassen – яскравий приклад VIP-фургону. Зовні він виглядає як цілком звичайна версія німецького Sprinter. Змінами є інші фальшрадіаторні грати, спортивний бампер і красивіший комплект колісних дисків.

У передній частині дизайн панелі приладів такий же, як у стандартного Sprinter. Тим не менш, майже всі поверхні оброблені коричневою шкірою, від кермового колеса до дверних панелей. Також є холодильник і великий майданчик для бездротової зарядки, який є переднім підлокітником.

Салон може похвалитися килимами з глибоким ворсом. Ззаду знаходяться чотири сидіння в османській гамі та «лава» у четвертому ряду.

Панель управління збоку регулює навколишнє освітлення та систему клімат-контролю. Також є ще один екран для керування інформаційно-розважальною системою, тому пасажирам не потрібно надавати вказівки водієві.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інші зручності для пасажирів включають висувну тацю з висувними столиками, міні-бар і жалюзі для захисту від сторонніх очей. Klassen Sprinter має телевізор, що звисає зі стелі, який підключений до системи Apple TV, а також Playstation 5.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: