Середа, 29 грудня 2021 09:45

Представили новий автовоз Mercedes-Benz для перевезення відразу двох фургонів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для британської компанії Dale Fleet Logistics виготовили  спеціальний 12-тонний Mercedes-Benz Atego 1221 із кабіною ClassicSpace, спроможний транспортувати два фургони водночас

Автомобіль оснащений 5,1-літровим двигуном потужністю 207 к. с.

Раніше автоперевізник покладався виключно на команди водіїв, які самостійно доставляли розвізні фургони з дизельними двигунами. Ці рейси здійснювалися по всій країні від заводів-виробників та дилерських центрів до кінцевих користувачів. Більшість клієнтів представляли супермаркети, а також підприємства, що працюють у секторі доставки замовлень додому.

Проте останнім часом почав зростати попит на фургони, обладнані електроприводом. І тут виникла проблема у вигляді невеликої відстані, яку можуть долати «електрики» з однієї зарядки АКБ. Єдиним виходом із цієї ситуації стало придбання спеціального автомобільного транспортера.

Таким чином, в Dale Fleet Logistics з'явився новий автовоз Mercedes-Benz Atego. Вантажівка отримала кузов-платформу від фірми Fosters Commercials, де перевозиться один фургон. Своєю чергою компанія Chieftain Trailers виготовила причіп для транспортування другої машини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, слід зазначити, що перший фургон спочатку в'їжджає на причіп через висувні трапи, далі він по пандусах вантажівки заїжджає на платформу Atego.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: