Середа, 15 грудня 2021 09:45

Електровантажівки Volvo успішно пройшли випробування в екстремальних зимових умовах

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Volvo Trucks провела випробування своїх електричних вантажівок в екстремально холодних умовах поблизу полярного кола.

Багато з нас стикалися з такою ситуацією – з настанням сильних морозів акумулятор в телефоні починає втрачати заряд. Щоб уникнути такої ж ситуації, компанія Volvo Trucks провела випробування своїх електричних вантажівок в екстремально холодних умовах поблизу полярного кола.

В усіх випадках успішно спрацьовувала функція для підтримки заряду батареї, навіть коли температура за бортом значно нижче нуля.

Проводячи випробування вантажівок в польових умовах, недалеко від полярного кола на півночі Швеції, Volvo оцінює всі непередбачувані природні явища.

Одним із відчутних результатів зимового тестування є нова функція під назвою Ready to Run. Ця функція готує вантажівку до робочого дня, виконуючи попереднє прогрівання, коли це потрібно, а під час роботи у дуже спекотну погоду – охолоджуючи акумулятори і кабіну вантажівки.

Оптимальна температура для акумуляторів становить близько +25°, а водій може легко активувати попереднє підігрівання або попереднє охолодження дистанційно за допомогою спеціального мобільного додатку.

Функція Ready to Run буде доступна для великотоннажних моделей Volvo FH, FM і FMX Electric.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Trucks пропонує модельний ряд із шести повністю електричних вантажівок, призначених для виконання широкого спектру різних транспортних завдань.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: