Середа, 20 жовтня 2021 12:38

Представили німецько-китайську вантажівку на сонячних батареях

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, міні-електровантажівка Ari додатково отримала сонячну батарею, яка під заряджатиме акумулятори під час роботи

Ми вже писали про вихід на ринок невеличких німецько-китайських електричних вантажівок. Цікаво, що в компанії Ari Motors намагаються постійно допрацьовувати свою техніку. Так, тепер на додачу до звичайних акумуляторів, електровантажівка може бути обладнана і сонячною батареєю.

До цього рішення в компанії прийшли разом з фірмою Sono Motors - саме вона і стала постачальником сонячних панелей для прототипу, який подолав понад 500 км на одній зарядці.

Відтепер дообладнання сонячною батареєю вже стало серійним: воно пропонується для версії з більшою кузовом-будкою, з якою вантажівка може відвезти до 530 кілограмів вантажу.

Сонячні панелі монтуються на даху кузова і мають потужність до 450 Вт. За розрахунками інженерів, таке рішення додає від 20 до 48 кілометрів пробігу, в залежності від сонячності дня.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, така опція коштує майже дві тисячі євро, при тому що цінии на саму вантажівку стартують з позначки 12 тисяч євро.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: