Понеділок, 20 квітня 2020 15:43

Виробник сонячних панелей представив рішення для вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки покликані задовольнити потреби в електроенергії і уникнути її стрибків.

Merlin Solar забезпечить вантажні та рефрижераторні перевезення енергією. Компанія почала пропонувати сонячні панелі, як корисне і інтегроване рішення для автопарків, щоб задовольнити потреби в електроенергії і уникнути її стрибків.

Сонячні панелі Merlin Solar Road Warrior Series на 80% легші за скло і поглинають на 20% більше енергії в реальних умовах у порівнянні зі стандартними гнучкими сонячними панелями. Розроблені спеціально для транспортної галузі, вони налаштовуються відповідно до контурів даху і кузовів більшості автовиробників.

Тонкі, гнучкі і легкі панелі призначені для роботи в суворих умовах і допомагають економити паливо, мінімізують викиди вихлопних газів, усувають скачки напруги, збільшують термін служби акумулятора, підвищують надійність і скорочують час простою вантажівки і рефрижератора. Вони збільшують потужність для компенсації паразитних навантажень, збираючи і перетворюючи сонячну енергію в енергію для вантажних автомобілів, щоб підтримувати їх роботу з максимальною ефективністю. Сонячна енергія також забезпечує достатню допоміжну потужність для різних електроприладів, зменшуючи кількість функцій автозапуску.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: