Середа, 12 лютого 2020 17:48

Volvo представила нову електричну вантажівку

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, невдовзі машини почнуть тестувати в реальних умовах.

У листопаді Volvo Trucks оголосила про початок продажів електричних вантажівок для міських перевезень і продемонструвала концептуальні машини на електротязі для будівельних робіт. І ось тепер, в рамках проекту щодо зниження шкідливого впливу на навколишнє середовище LIGHTS, компанія представила тягачі Volvo VNR.

«Проект Volvo LIGHTS демонструє, що для об'єднання зусиль потрібно більше, ніж просто вантажівка. Потрібна поставка повної екосистеми для транспорту з нульовим рівнем викидів, важкого транспорту, а також прийняття відповідальності за цю екосистему. Ви можете досягти цього, тільки маючи спільну мету, повністю інтегроване співробітництво між усіма зацікавленими сторонами і погодитеся бути піонерами разом», - зазначив Пітер Вурхоув (Peter Voorhoeve), президент Volvo Trucks North America.

Дві провідні компанії Каліфорнії з вантажоперевезень, Dependable Supply Chain Services та NFI, починають тестову експлуатацію вантажівок VNR Electric в реальних умовах. Вони будуть задіяні в регіональних і коротких приміських перевезеннях вантажів, де, на думку компанії, машини з електричним приводом будуть особливо затребувані.

Серійне виробництво та продаж вантажних автомобілів Volvo VNR Electric намічені на кінець 2020 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: