Четвер, 10 жовтня 2019 23:53

В Україні представили нове покоління Mercedes-Benz Actros

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні відбулася презентація нового, п'ятого покоління, і самого технологічного в лінійці, Mercedes-Benz Actros.

Новітні вантажівки Mercedes-Benz Actros були представлені сьогодні, 10-го жовтня компанією «АвтоКапітал» офіційним представництвом Mercedes-Benz в Україні, структурним підрозділом Корпорації УкрАВТО. Презентація нового Mercedes-Benz Actros відбулася на території заміського комплексу KIDEV.

Новий Mercedes-Benz Actros

Нагадаємо, як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, всесвітня презентація нового Mercedes-Benz Actros п'ятого покоління відбулася в рамках виставки IAA Commercial Vehicles в Ганновері у вересні 2018 року.

Новий Mercedes-Benz Actros

З тих пір автомобіль пройшов шлях доопрацювання від презентаційної моделі до серійного виробництва, а Україна стала однією з перших країн, куди приїхали нові автомобілі в особливому виконанні - Actros Edition 1. Це спеціальна лімітована версія вантажівки, що вийшла накладом всього 400 автомобілів.

Новий Mercedes-Benz Actros

Новий Mercedes-Benz Actros

Завдяки більш ніж 60 технологічним інноваціям, новий Actros цілком заслужено вважається найбільш інноваційною вантажівкою на сьогоднішній день.

Новий Mercedes-Benz Actros

Нове покоління отримало опціональну можливість комплектації, спеціально спроектованою MirrorCam, яка замінила стандартні дзеркала на камери, забезпечивши як значні поліпшення аеродинаміки, так і підвищивши безпеку водіння, прибравши сліпі зони, властиві класичним дзеркалам. Зображення з камер потрапляє на 15-дюймові екрани в кабіні водія.

Mercedes-Benz Actros отримав і систему напівавтоматичного водіння Active Drive Assist. Вона дозволяє повністю покластися на автопілот на автобанах.

Actros має адаптивний круїз-контроль, систему стеження за рухом в смузі і може самостійно підрулювати. Цього достатньо, щоб повністю довірити автопілоту управління Actros на автобані, прибрати руки від керма і ноги з педалей. Автомобіль при цьому слухняно їде в смузі, сам злегка повертає, слідуючи за вигинами дороги, і сам пригальмовує при необхідності. Але різкі маневри, з'їзди і заїзди, зміна смуг - це вже відповідальність водія.

Новий Mercedes-Benz Actros

Новий Mercedes-Benz Actros

Новий Mercedes-Benz Actros

Нагадаємо, як уже розповідав SpecMachinery.com.ua, серійне виробництво нового покоління вантажівок Mercedes-Benz Actros стартувало в травні цього року. Перший автомобіль зійшов з конвеєра на найбільшому заводі Mercedes-Benz з виробництва великовантажних автомобілів, який розташований в німецькому місті Верт-ам-Райн.

Новий Mercedes-Benz Actros

На сьогоднішній день всього випущено 400 екземплярів цієї машини. І тут Україна теж ставить рекорди: дві машини, представлені на церемонії - тільки «перші ластівки». Під час офіційної церемонії, на якій були представлені новинки, було оголошено про те, що один з найбільших рітейлерів в Україні - компанія «Фоззі» - уклала договір про закупівлю 40 вантажівок Mercedes-Benz Actros, які надійдуть уже в листопаді.

Таким чином, з найпростіших арифметичних розрахунків виходить, що більше 10% з світового автопарку новітніх вантажівок Mercedes-Benz Actros, отримали «українське громадянство».

Новий Mercedes-Benz Actros

«Новий Mercedes-Benz Actros - це найбільш інноваційний вантажний автомобіль в світі на сьогоднішній день. Ці інновації створені для оптимізації витрат на паливо і зниження витрат на обслуговування техніки, що є ключовим для клієнтів в даному сегменті ринку. Українські клієнти зробили свій вибір на користь нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz Actros з огляду на всі переваги. Перші поставки нової моделі відбулися вже у вересні цього року. Це дає можливість з упевненістю дивитися на майбутнє Mercedes-Benz в цьому сегменті техніки», - коментує Андрій Даллакян, заступник генерального директора ПрАТ «АвтоКапітал» з комерційної техніки.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: