Середа, 07 серпня 2019 17:28

Mercedes-Benz тестує електричні вантажівки в реальних умовах

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нові електричні eActros проходитимуть практичні тести в логістичній компанії Logistik Schmitt.

Німецький автогігант повідомив, що серійне виробництво Mercedes-Benz eActros почнеться з 2021 року. Поки ж компанія продовжує демонстраційні випробування, які проходять в Німеччині.

В рамках програми електрична вантажівка була поставлена клієнту – логістичній компанії Logistik Schmitt. В рамках щоденної діяльності компанії, вона буде виконувати по три рейси на день між заводом Mercedes-Benz і складом. Загальна протяжність однієї поїздки складе 168 км. Mercedes-Benz має намір підтвердити практичність eActros і зібрати достатньо даних про водіння перш, ніж починати масове виробництво.

Важка вантажівка оснащена двома електродвигунами, встановленими на задній осі. Кожен двигун генерує 171 к.с. і 485 Нм крутного моменту. Система доповнена двома літій-іонними батареями великої місткості (240 кВт/год), що забезпечує дальність ходу на рівні 200 км. За допомогою швидкого зарядного пристрою з вихідною потужністю 150 кВт акумулятор можна зарядити за дві години.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: