Вівторок, 16 липня 2019 18:47

Volvo та NVIDIA спільно створюватимуть беспілотні машини

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, створену у співробітництві систему для машин з автопілотом спочатку випробовуватимуть в пілотних проектах, а згодом і в комерційних пропозиціях.

Угода про стратегічне партнерство між Volvo Group і NVIDIA розрахована на кілька років і спрямована на створення гнучкої платформи, яку можна масштабувати, для забезпечення роботи повністю автономних транспортних засобів. Шведський виробник техніки планує впровадження системи спочатку в пілотних проектах, а потім і в комерційних пропозиціях для машин з автопілотом.

Стратегічне партнерство охоплює наскрізні обчислення, фундаментальні для автономних транспортних засобів. Воно включає в себе технологію прискорених обчислень в центрі обробки даних для навчання глибоких нейронних мереж; великомасштабне моделювання для тестування апаратних засобів в контурі і перевірки автоматичних систем техніки; і, нарешті, розгортання платформи NVIDIA DRIVE в транспортному засобі з повним програмним стеком для 360-градусної обробки датчиків, складання карт та планування шляху.

«Автоматизація створює реальні переваги для наших клієнтів і для суспільства в цілому в плані безпеки, енергоефективності та, як наслідок, продуктивності. Ми продовжуємо поступово впроваджувати автоматизовані додатки у всьому спектрі автоматизації, від систем підтримки водія до повністю автономних транспортних засобів і машин. Партнерство з NVIDIA є важливим наступним кроком в цій подорожі», – зазначив Мартін Лундстедт (Martin Lundstedt), президент і генеральний директор Volvo Group.

«Автоперевезення є найбільшою в світі мережею – мережею, яка завдяки онлайн дозволяє швидко знайти практично все в будь-якій точці світу. Останні досягнення в області штучного інтелекту і робототехніки забезпечують новий рівень інтелекту і автоматизації для вирішення транспортних проблем, з якими ми стикаємося. Ми раді співпраці з Volvo Group, щоб заново винайти майбутнє вантажоперевезень», – підкреслив Йенсен Хуанг (Jensen Huang), засновник і генеральний директор NVIDIA.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: