Субота, 23 березня 2019 15:53

В Україні набирають популярність автогідропідйомники Comet

Все більшим попитом на вітчизняному ринку користуються італійські автогідропідйомники корпорації CO.ME.T. Officine, які в Україні встановлює Завод спецтехніки Техкомплект. В даний час в Україні представлений модельний ряд автовишок Comet з робочою висотою від 14 до 31 м, вантажопідйомністю до 250 кг і максимальним вильотом до 17 м.

Продукція Comet - це комбіновані і телескопічні автовишки. Активне просування італійського бренду автовишок почалося навесні минулого року, коли власником перших двох комбінованих автовишок з робочою висотою 26 м став Полтавський ГЗК. І зараз в Україні це найпотужніші автовишки, зібрані на базі автомобілів КрАЗ, оскільки в подальшому покупці автогідропідйомників цієї торгової марки вибирали більш компактні підйомні механізми з телескопічними і комбінованими (телескоп + пантограф) стрілами, що мають робочу висоту від 18 до 22 м.

Завод Техкомплект 

Так, незадовго до початку новорічних свят, в Івано-Франківську прикрашали головну міську ялинку за допомогою придбаного телескопічного 18-метрового автогідропідіймача Comet 19 | 2 | 9 (11) HQ на базі вантажної автомашини IVECO Daily Dual Cab. Телескопічна стріла машини має максимальний горизонтальний виліт до 14 метрів. Обертання надземної частини складає 360 градусів.

Завод Техкомплект 

Таку ж модель автовишки, але на базі ГАЗ-3309 було відвантажено в Остер Чернігівської області для комунальних потреб.

Завод Техкомплект 

За словами представників Заводу спецтехніки «Техкомплект», автогідропідйомники з робочою висотою 18 м - лідери попиту в Україні. Так, днями проведено випробування по введенню в експлуатацію чергової моделі італійської автовишки Сomet на базі IVECO Daily, але на цей раз - покупець вибрав модель базового шасі з однорядною кабіною. У цьому замовленні примітно те, що замовником АГП стали не комунальники, рекламщики або енергетичні компанії, які складають основну цільову аудиторію споживачів такої продукції. Клієнт, який прийняв рішення купити автовишку - Національний Києво-Печерський заповідник, на території якого розташована знакова релігійна святиня України - Києво-Печерська Лавра. Телескопічна стріла з максимальним вильотом 14 м і допустимим робочим навантаженням люльки до 250 кг буде використовуватися для обслуговування соборів, каплиць та інших господарських приміщень, що входять в архітектурний ансамбль Лаври

Завод Техкомплект 

Користуються попитом і моделі автогідропідйомників, що мають робочу висоту від 20 м і вище.

Так, сільрада у відомому своїми винами і коньяками Шабо Одеської області придбала комбіновану автовишку Comet 20 | 2 | 10 HQ JIB на базі ГАЗ-330202 «Газель». Модель має робочу висоту 20 м і максимальний горизонтальний виліт 10 м, вантажопідйомність становить до 200 кг

Завод Техкомплект 

Крім того, італійська автовишка буде використовуватися і на об'єктах Донецької залізниці. Покупці вибрали телескопічний автогідропідйомник Comet 22 | 2 | 12 (14) HQ на базі МАЗ-4371 Корнет: 22 м робочої висоти, 14 м максимального вильоту і вантажопідйомність до 230 кг. 

Завод Техкомплект 

 

Завод спецтехніки «Техкомлект» в 2019 році планує ще збільшити поставки італійських, південнокорейських і французьких автогідропідйомників в Україні. Великовузлове складання підйомних механізмів і виготовлення надрамника на базове шасі виконуються на виробничих потужностях Заводу в Полтавській області.

Детальніше про техніку, яку можно придбати в Україні у Завода «Техкомплект» - дивіться на офиційному сайті.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: