Субота, 10 лютого 2024 09:44

Представили прототип вантажівки в рамках конкурсу для армії США

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія American Rheinmetall Vehicles спільно з GM Defense LLC представили три прототипи вантажівки, для участі в програмі Common Tactical Truck (CTT).

В рамках цієї програми американське відділення компанії Rheinmetall прагне отримати контракт на постачання армії США 40 000 вантажівок на загальну суму до 14 млрд доларів США.

Для отримання кращої позиції, компанія розпочала стратегічну співпрацю з американською GM Defense LLC у 2022 році з метою створення конкуренції на американському ринку.,

Наразі пропозиція компанії Rheinmetall полягає у пропозиції армії США третього покоління тактичних вантажівок HX3 CTT.

Вантажівки сімейства HX довели свою ефективність та продемонстрували чудову надійність у бойових діях у різних регіонах.

Крім того, завдяки створенню HX3 на базі комерційної вантажівки, це забезпечить високий рівень взаємозамінності компонентів.

Вантажівки сімейства HX3 CTT має покращену мобільність на дорогах та бездоріжжі інтегровану цифрову систему що забезпечить Можливість створення на їх базі інших транспортних та бойових систем

Вантажівки сімейства HX є однією з найпоширеніших моделей військових вантажівок у світі завдяки своїй надійності та простоті. Вантажівки цього типу використовуються більшістю армій світу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, платформа доступна з колісною формулою 4×4, 6×6, 8×8 та 10×10 і може використовуватись для будь-яких логістичних завдань.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: