П'ятниця, 09 лютого 2024 12:50

Nissan представив новий електрофургон

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Nissan представила новий електричний фургон Interstar-e.

У світі комерційного транспорту настає нова епоха - епоха електрифікації. І Nissan готовий зробити свій значний внесок у цей процес із запуском Nissan Interstar-e, свого найбільшого електричного фургона з вражаючим запасом ходу.

Цей крок став можливим завдяки тісній співпраці з Renault, чия нещодавно представлена нова модель Master також перейшла на електрику.

Nissan Interstar, що вже давно зарекомендував себе як надійний та місткий фургон, тепер представлений у повністю оновленому вигляді. Він оснащується акумулятором на 87 кВт.год, що забезпечує запас ходу до 460 км.

Для тих, кому потрібен менший фургон, пропонується варіант з акумулятором на 40 кВт.год, здатний подолати до 200 кілометрів на одній зарядці.

Зовні новий Interstar-e сильно нагадує свого «французького брата» від Renault, особливо з дизайну передньої частини та освітлення.

Однак Nissan додав свою особливість у дизайн, наприклад, заповнивши простір між фарами і бампером горизонтальними ламелями з блискучими краями, а також виділивши назву моделі на передній частині.

З точки зору продуктивності, електричний фургон пропонує максимальну вантажопідйомність до 1,6 тонни і буксирувальну здатність до 2,5 тонн.

Електромотори на вибір пропонують потужність 130 або 143 кінських сил, що забезпечує відмінні динамічні характеристики навіть за повного завантаження.

Nissan Interstar-e буде доступний не тільки як «закритий» фургон, але і з «відкритою» платформою, і навіть як самоскид.

Ціни на Interstar-e будуть оголошені найближчим часом: фургон Nissan обіцяє стати конкурентоспроможною пропозицією на ринку електричних комерційних транспортних засобів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як і Renault Master, Nissan Interstar продовжить пропонуватись у дизельних варіантах у багатьох країнах, доповнюючи свою лінійку моделлю Interstar-e для тих, хто шукає екологічно чистий та економічний комерційний транспорт.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: