Субота, 13 січня 2024 10:47

В Україні з’явилися надпотужні тягачі Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Україну прибули перші 3 надпотужні тягачі Volvo FH16 750 в топ-комплектації.

Їх замовила компанія Negabarit-Service, яка є лідером на ринку понаднормативних перевезень.

Volvo FH16 750 є дійсно унікальними і за потужністю і за характеристиками. Тягачі обладнано двигуном серії D16K 750 к.с. Дана модель Volvo є найлегшою в своєму класі тягачів для перевезень надважких вантажів.

До того ж Negabarit-Service замовив алюмінієві диски та деякі інші полегшені частини (алюмінієві повітряні ресивери, тощо).

FH16 750 має посилений задній візок з пневмопідвіскою, ведучі осі з навантаженням до 13 тонн, передня рульова вісь на 9 тонн, а максимальне навантаження на задній візок складає 35 тонн. Модель також має моторне гальмо VEB, а також додатково встановлено сповільнювач(ретардер).

Тут стоїть автоматизована коробка передач для надскладних умов експлуатації, з програмним забезпеченням Heavy Duty, має 12 передач, крім того є дві понижені наднизькі і окремо наднизька задня передача.

Комплектація передбачає комфортну пневматичну підвіску кабіни. Тут є адаптивний круїз контроль, контроль мертвих зон з камерами, датчик сну, адаптивне дальнє світло.

Надвисока XL кабіна з двома спальними місцями має повністю шкіряний салон Black Edition, мікрохвильовку, кавоварку, стоянковий кондиціонер, збільшені ящики, електропривід дивану, столик, поворотне пасажирське крісло з опцією відпочинку Relax та багато інших зручностей для водіїв.

Під дані тягачі були замовлені декілька причепів Goldhofer. Один з них, це модульний причіп, з першою поставкою на 32 модульних осей.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Negabarit-Service має в парку вже понад сто двадцять вантажівок Volvo. В майбутньому компанія також планує розширювати свій автопарк вантажівками Volvo.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: