Вівторок, 02 січня 2024 19:13

Представили інноваційну концепцію зарядки для великовантажних електромобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на нещодавній міжнародній виставці Solutrans 2023 у Ліоні компанія Milence презентувала прототип мегаватної зарядної станції (MCS) для електромобілів.

Milene є спільним підприємством Daimler Truck, Volvo Group та TRATON GROUP, яке розгортає першу в Європі великомасштабну мережу громадських зарядних станцій для великовантажних автомобілів.

Мегаватна зарядна станція (MCS) розроблена у співпраці з Hitachi Energy, світовим технологічним лідером, який просуває стійке енергетичне майбутнє шляхом трансформації.

Прототип MCS пройде випробування протягом найближчих місяців з метою досягнення зарядної потужності 1000 А з використанням комунікацій ISO15118-20. Таким чином, це буде найшвидшим рішенням для зарядки на ринку.

Станція MCS дасть можливість зарядити великовантажну вантажівку всього за 30-40 хвилин, що дозволить їй проїхати додаткові 500 км. Таким чином, зарядку можна проводити протягом 45-хвилинних перерв, які європейські водії вантажівок зобов'язані робити кожні 4-5 годин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, така синхронізація «перерв для зарядки» відкриває транспортним компаніям можливість повністю електрифікувати свій автопарк, що прискорить перехід усієї галузі на екологічно чистий транспорт.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: